Zin om als jobstudent aan de slag te gaan en dit binnen de maritieme logistieke wereld? Lees zeker verder!

Wij zijn Manuport Logistics of kortweg MPL, een internationale logistieke topspeler met Headquarter in de Antwerpse Haven. We willen steeds de extra mile gaan voor onze klanten en dit realiseren we door onze unieke mix van logistieke diensten en gepersonaliseerd advies van onze gedreven MPL’ers. Wij zijn op zoek naar een jobstudent die op flexibele basis kan werken aan de receptie binnen onze organisatie.

 

STUDENT RECEPTIE/ONTHAAL  

 

POSITION

Als receptie- en onthaalmedewerker(ster) ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal van collega’s, bezoekers en klanten. Daarnaast zorg je voor een vlot telefoonverkeer en beantwoord je vragen zo goed mogelijk. Je behandelt de post en verwerkt de documenten van de diverse koerierdiensten. Dit alles verdeel je aan de collega’s van de betrokken diensten. Je beheert en reserveert vergaderzalen en plaatst bestellingen indien dit gevraagd wordt (broodjes, kantoorbenodigdheden, taxi, enz.). Daarnaast sta je ook in voor het verrichten van diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld het beheer van de mailbox, enz.

 

PROFILE

Je bent bij voorkeur iemand die bezig is met hogere studies (Bachelor) zodat we op lange termijn beroep op je kunnen doen. Interesse en kennis van de logistieke wereld is mooi meegenomen. Je bent iemand die graag nauwkeurig werkt en bent sociaal ingesteld. Je bent sterk communicatief en kan je prima uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je bent vlot pc-vaardig en hebt verantwoordelijkheidszin. Je kan zelfstandig plannen en organiseren zodat alle taken tijdig worden uitgevoerd. Je doet dit alles steeds met een glimlach op je gezicht! We voorzien voor je opstart een opleiding van een dag. Gedurende het jaar zullen we jou op flexibele basis oproepen als onze 'vaste’ collega er niet is, dit kan ook voor een langere vakantieperiode zijn (deze periodes liggen reeds vast, 20 mei t/m 24 mei ; 16 augustus t/m 30 augustus).

 

OFFER

MPL is een sterk groeiende organisatie met een dynamisch karakter. Waar ondernemerschap en ontwikkeling gestimuleerd worden. Uitdagingen gaan we samen aan en dit in een 'BE DIFFERENT – BE MPL’ team. All work and no play? Niet bij ons! Naast het internationale kader en een mooie professionele werkomgeving bieden we de mogelijkheid om af en toe deel te nemen aan plezierige bedrijfsactiviteiten.

 

Zin in een studentenjob als Receptie- en Onthaal medewerker? Stuur dan zeker een mail met je CV en motivatie naar Careers@Manuport-logistics.be