De evolutie van de internationale markt heeft de laatste jaren een enorme impact gehad op de goederenstroom van de bedrijven waardoor zij meer wereldwijd inkopen, produceren en distribueren. Dat betekent dat aan- en afvoertrajecten langer worden en efficiënte supply chain management alsmaar aan belang wint. Naast de noodzaak tot global sourcing, global production en global distribution is er dus een duidelijke nood aan global logistics. En dat is precies waar Manuport Logistics het verschil maakt met zijn concurrenten.

Wereldwijde logistiek in alle transportmodi.

Als lid van de Euroports Group kan Manuport Logistics u een unieke mix bieden van logistieke diensten. En dit in alle transportmodi: zee, binnenvaart, wegtransport, spoor en luchttransport. Daarnaast is Manuport Logistics fysiek aanwezig in de belangrijkste Europese havens, beschikt het over eigen kantoren in o.a. Frankrijk, Brazilië, China en een uitgebreid, wereldwijd netwerk van eersteklas logistieke partners.

Uw persoonlijke, logistieke engineer.

Bovenop de logistieke assets van de groep en de wereldwijde aanwezigheid biedt Manuport Logistics zijn klanten hooggepersonaliseerd logistiek advies aan. Vanuit een groepsfilosofisch denken en een solide marktkennis ontwikkelen onze ervaren logistieke engineers dagelijks tailor-made concepten die reële competitieve slagkracht opleveren.